ERP Business Analist
ONZE KLANT

Onze klant biedt totaaloplossingen aan voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Specifiek hebben zij zeven expertisedomeinen: Accountancy, Audit, Tax & Legal, Corporate Finance, Business Analytics, Strategy & Operations, en Financial Advisory Services.

FUNCTIE

Als ERP Business Analist ben je verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de verschillende ERP processen en systemen. Je zal de bestaande bedrijfsprocessen kritisch helpen definiëren en analyseren met als doel deze verder te kunnen integreren in het centrale ERP-systeem. Door de verschillende bedrijfsprocessen te documenteren en eventuele verbeteringen aan te brengen, help je mee de bedrijfstrategische doelstellingen te bereiken.

Je bedenkt oplossingen in functie van de processen en systemen. Je houdt de medewerkers regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen via het opzetten van werkgroepen en organiseren van infomeetings.

De ICT-omgeving bestaat uit een moderne Microsoft/Citrix omgeving met daarbij belangrijke ERP-pakketten. Je geeft regelmatig opleidingen aan de diverse gebruikers in de verschillende kantoren en je onderhoudt regelmatig contact met leveranciers van de diverse softwarepakketten.

Je rapporteert aan de ICT Director en werkt in teamverband met de andere ICT collega's.

PROFIEL

Als ERP Business Analist ben je in het bezit van een Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring aangevuld met minimum 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt aantoonbare ervaring in projectmatig werken en je combineert dit met goede organisatorische vaardigheden en een resultaatgerichte houding met een gezonde dosis pragmatisme. Ervaring met of kennis van CRM-systemen (Microsoft Dynamics, NetSuite) is zeker een troef.

Je woordenschat in de Engelse en Nederlandse taal kent geen geheimen en je kan vlot in beide talen communiceren.

Verder beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je een echte teamplayer. Bovendien ben je communicatief vaardig en slaag je erin vlot contacten te leggen op alle niveau's  binnen de organisatie. Je bent assertief en durft een standpunt in te nemen.

AANBOD

Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt, waar technologie elke dag belangrijker wordt.

Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien.

Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding.

LOCATIE

Antwerpen, BE

INTERESSE?

Bezorg ons jouw CV!
info@mag-da.be