Functioneel Analist M/V
Onze klant

Onze klant biedt totaaloplossingen aan bedrijven in zeer uiteenlopende sectoren.
Is het maken van de vertaalslag van business noden naar technisch haalbare oplossingen helemaal jouw ding? Spreekt de combinatie van analyse, communicatie en development je aan?
Dan ben jij misschien wel de persoon die zij zoeken!


Functie

Je vertaal business requirements naar functionele en niet-functionele requirements aan de hand van use cases en user stories en dit zowel voor projecten als change requests.
Je zorgt voor een goede overdracht van de functionele specificaties naar de software engineers en als deel van het development team volg je de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties op.
Je beoordeelt en valideert kosteninschattingen bij het doorvoeren van wijzigingen.
Je definieert het functionele testplan en de test scenario's en je ondersteunt de business acceptatie testen.
Binnen het bedrijf zelf wordt jouw bijdrage aan de verdere groei oprecht gewaardeerd.


Profiel

Je beschikt over een Bachelor en/of Master diploma en hebt minimum 3 jaar ervaring in functionele analyse, idealiter gegroeid vanuit development.
Je hebt kennis van of ervaring met Agile projecten, objectgeoriënteerde (UML) en/of klassieke analyse methodologieën, technieken en tools.
Je bent kritisch, kan zaken conceptueel uitdenken en beschikt over een gezonde dosis logisch en analytisch denkvermogen.
Je hebt uituitstekende communicatievaardigheden, zowel naar business als development kant.
Je werkt resultaat- en klantgericht met oog voor risico's en kwaliteit.
Je beschikt over de nodige dosis zelfstandigheid en ondernemerschap.


Aanbod

Ben jij de persoon naar wie onze klant op zoek is? Dan heeft het bedrijf jou ook heel wat te bieden!
Het is een bedrijf met karakter en dat uit zich in een open en informele (werk)sfeer, teamspirit en plezier in de opdrachten.
En omdat jij heel belangrijk bent voor hen is er een persoonlijk opleidingsplan voor jouw professionele maar ook persoonlijke ontwikkeling! Daarnaast organiseren ze ook team Hackatons op zeer regelmatige basis en hebben ze een licentie op de meest interessante e-learning sites. Om de lijn door te trekken. Dat jij als individu heel belangrijk bent! Biedt onze klant een flexibel inkomen plan aan, aangevuld met een bedrijfswagen met tankkaart. Zodat ook dat stukje perfect bij jou past!


Locatie

Antwerpen of Brussel

Interesse?
Stuur ons je CV!
info@mag-da.be