C# developer

Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van het SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met de Project Owners en klanten van het bedrijf. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile me  Dit bedrijf beschikt over uitgebreide ervaring van het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. 

Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

Jij bent iemand met ...
een passie voor het ontwikkelen van stevige webapplicaties, en oog voor performantie en code-kwaliteit
ervaring met het uitdenken en ontwikkelen van grote webplatformeneen uitstekende kennis van Visual Studio (2015 en 2017)
kennis van Razor
voldoende kennis van front-end webontwikkeling (HTML5, Javascript, CSS)
stevige ervaring in C# webontwikkeling met bv. Sitecore en Selligent
ervaring met professionele tools, frameworks en technologieën zoals git en Bamboo,
ervaring met de systemen waar webapplicaties op draaien, zoals Windows Server Edition en IIS,
een openheid tot andere ontwikkelaars zoals Java
goesting om in een team te werken en met de nodige communicatieskills
een voorkeur voor 'agility' in de brede zin van het woord, zoals een flexibele geest en een natuurlijke drive om bij te leren en je skills voortdurend verder te ontwikkelen.

Je verdient bonuspunten als je ...
een goed begrip hebt van de functioele aspecten van software applicaties
ervaring hebt met refactoring tools zoals ReSharper
al volgens SCrUm of Kanban gewerkt hebt,
ervaring hebt met architectuur, analyse of het testen van webapplicaties
ervaring hebt met mobiele of tabletapps, en met native of webapps
al eerder gewerkt hebt met Java of .NET core.

Waar kom je terecht?

Bij een technische specialist met teams vol goesting, waar passie, vertrouwen en teamwork centraal staan,in één van onze gerenoveerde industriële panden, in Merksem of in Mechelen,
Daarnaast kom je bij dit bedrijf terecht in een open en vriendschappelijke werksfeer. Je krijgt voldoende tijd en ruimte om bij te leren en je zal tijdens je werk bijdragen aan betekenisvolle projecten die intensief gebruikt worden.