Clinical Data Programmer
IT PROGRAMMEURS (Junior/Senior)


ONZE KLANT

Onze klant is actief in alle aspecten van klinisch onderzoek voor farmaceutische en biotechnologische bedrijven (van coördinatie en clinical trials via data processing en statistische analyse tot compilatie van rapporten).
Klinisch onderzoek bestaat uit het testen van nieuwe moleculen of technieken op mensen. Daarnaast heeft onze klant ook expertise binnen farmaceutische kwaliteitscontrole.
In België stelt onze klant 1650 mensen te werk, en zijn momenteel op zoek naar Clinical Data Programmeurs voor hun kantoor in Mechelen.


JOUW FUNCTIE

Je bent verantwoordelijk voor de opzet,structuur en coversie programmatie van de klinische database voor projecten en de bijhorende entry application. Alsook voor het contracteren van de externe partijen die data in het kader van de klinische studie moeten aanbrengen. Daar hoort de programmatie van loading scripts en de creatie van Data Standard Agreements per external stream data stream bij. De Lead Clinical Data Manager die zich moet focussen op de data cleaning zal je vragen de cleaning rules te programmeren. Je programmeert de nodige elektronische cleaning rules, listings, status en progress reports en conversies in PL/SQL. Jouw collega's binnen het Biometrics departement kunnen ook bij jou terecht voor algemene IT en database gerelateerde vragen.

JOUW PROFIEL

  • Je bent afgestudeerd als Informaticus of hebt gelijkwaardige ervaring binnen vorige werkzaamheden
  • Je hebt kennis van PL/SQL en databases;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands;
  • Je bent een enthousiaste teamspeler en houdt ervan nieuwe dingen te leren;
  • Een flinke dosis flexibiliteit, accuraatheid en verantwoordelijkheidszin komen zeker en vast ook van pas.

AANBOD

Een interessante en creatieve job binnen een internationale groep met doorgroeimogelijkheden.

Een salarispakket in overeenstemming met jouw kennis, ervaring en expertise.

INTERESSE?

Bezorg ons dan zeker jouw cv via info@mag-da.be